MansonWiki Arma-goddamn-motherfuckin-geddon Contest

From MansonWiki, the Marilyn Manson encyclopedia
Jump to: navigation, search
Mansonwikicontest.png

MansonWiki.com presents it's first contest.
The rules are simple, answer 15 questions correctly for the chance to win a 7" Arma-god-damn-mother-fuckin-geddon vinyl. All of the answers can be found throughout the pages of MansonWiki.com. The contest will end June 30th, 2010.




THIS CONTEST IS NOW CLOSED.


CONGRATULATIONS TO THE WINNER, OEDEPUS OF BABALON


ANSWERS


Questions
1. Where and when was the song Spade performed live?

ANSWER: Never


2. Which song was played New Years eve 1998 for the first and only time?

ANSWER: The Last Day On Earth was performed live for New Years Eve in Las Vegas, Nevada in 1998


3. Which band member has a portrait by Marilyn Manson of them and formed a band of the same name?

ANSWER: Chris Vrenna, "Tweaker"


4. What is the full setlist for Manson's last stop on the North American Guns, God and Government Tour? (Not Ozzfest)

ANSWER: 2001/01/13 Los Angeles, CA


Count to Six and Die" "Irresponsible Hate Anthem" "The Death Song" "Disposable Teens" "Great Big White World" "Tourniquet" "The Fight Song" "The Nobodies" "My Monkey" "Rock Is Dead" "The Dope Show" "Cruci-Fiction in Space" "Cake and Sodomy" "Burning Flag" "Sweet Dreams (Are Made of This)" (With "Hell Outro") "Valentine's Day" "The Love Song" "The Beautiful People" "The Reflecting God" "Diary of a Dope Fiend" "1996"


5. What was the last proposed title of Marilyn Manson's coffee table art book?


ANSWER: The last proposed title was "Quintif."


6. In the liner notes of the Antichrist Superstar and Holy Wood albums, the songs Born Again and Irresponsible Hate Anthem are credited to have been recorded live Feb 14, 1997.

According to Manson's tour schedule, what at venue would these recordings supposedly have taken place?


ANSWER: Valentine's Day, 1997 would have taken place in Dayton, Ohio at Hara Arena.


7. Which Smashing Pumpkins song did Marilyn Manson perform live Oct, 1997?

ANSWER: Eye


8. Who was it that likened Marilyn Manson's art works to that of a "psychiatric patient given materials to use as therapy"?

ANSWER: Max Henry


9. What was the original price for the Print Mafia Rape of the World tour posters, unsigned?

ANSWER: $35USD


10. Which tour date marks the return of Twiggy, and what song was performed live for the first time at this show?

ANSWER: 2008/01/19 Orlando, FL


11. Which Marilyn Manson painting bares the title which means "a theater actor/actress"?

ANSWER: Thespian


12. Who contributed the outro solo on I don't like the drugs but the drugs like me?

ANSWER: Jane's Addiction guitarist Dave Navarro


13. What painting by Manson depicts a portrait of former tour assistant Jonathan Pavesi?

ANSWER: The Enabler


14. What is the full title of the recorded message on the hidden track of Marilyn Manson & The Spooky Kids Lunchbox Cassette?

ANSWER: Janet 974-7153


15. Which of the following paintings was NOT featured in the Golden Age of Grotesque art exhibition?

a) Trismegistus

b) Dysmorphophila

c) Skincoat

ANSWER: a) Trismegistus

SOURCE



This contest is ran exclusively by MansonWiki.com and has absolutely no connection to the official Marilyn Manson camp.